Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;

06/04/2018
από Τσυλιγκανος Ιωαννης Doe
Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία (ED) ή η σύντομη ανικανότητα είναι παραβίαση της αρσενικής σεξουαλικής λειτουργίας ή αδυναμία επίτευξης και διατήρησης της ανέγερσης του πέους κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης. Εκτιμάται ότι περίπου το 10% των ανδρών παγκοσμίως επηρεάζονται από αυτή την κατάσταση. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα με το οποίο πρέπει να ζήσουμε, αλλά διαταράσσει σημαντικά την ποιότητα ζωής του ανθρώπου και την αυτοεκτίμηση. Πολλοί άνδρες πέφτουν στη φρίκη μόνο στη σκέψη της διάγνωσης αυτής.

Erectile Dysfunction (ορισμό)

Πώς επιτυγχάνεται η στύση;

Η στύση είναι ένα υδροστατικό αποτέλεσμα της διείσδυσης του αίματος στα σπηλαιώδη σώματα του πέους, το οποίο με τη σειρά του είναι υπό νευρικό έλεγχο - το σεξουαλικό ερέθισμα προκαλεί την αποστολή νευρικών ερεθισμάτων στα σαρκώδη σώματα. Υπό την επίδραση αυτών των παλμών, το νιτρικό οξείδιο (ΝΟ) συντίθεται σε αυτά, προκαλώντας τους να χαλαρώσουν και να τα γεμίσουν με αίμα. Επιπλέον, για τη μετάδοση του σήματος χρειάζονται υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα. Αυτή η περίπλοκη διαδικασία ονομάζεται αρσενική σεξουαλική διέγερση ή στύση.

Η στύση του πέους διέπεται από δύο μηχανισμούς:

Αντανακλαστική στύση, η οποία επιτυγχάνεται με άμεση επαφή με το πέος και ψυχογενή στύση, η οποία επιτυγχάνεται μέσω ερωτικών ή συναισθηματικών ερεθισμάτων.

Ποιες είναι οι αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας;

Ο κάθε άνθρωπος έχει πρόβλημα με την στύση , επειδή είναι μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί συγχρονισμό μεταξύ του εγκεφάλου, των νεύρων, των ορμονών και των αιμοφόρων αγγείων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ανικανότητα οφείλεται σε φυσικές αιτίες. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι το υπέρβαρο, τα φραγμένα αιμοφόρα αγγεία, οι καρδιακές παθήσεις, η χαμηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, η υψηλή χοληστερόλη, τα προβλήματα του θυρεοειδούς, τα νευρολογικά προβλήματα όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ, η κατάθλιψη, το άγχος, η χαμηλή τεστοστερόνη η νόσος του Peyronie, το κάπνισμα, ο αλκοολισμός. Η στύση μπορεί επίσης να επηρεαστεί από διάφορα φάρμακα όπως αντικαταθλιπτικά, υπνωτικά χάπια, κάποια καρδιακά προβλήματα. Σε όχι τόσο σπάνιες περιπτώσεις, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί επίσης να οφείλεται σε ψυχικά προβλήματα. Ως άγχος στο χώρο εργασίας, αβεβαιότητα και φόβος αποτυχίας κατά τη συνουσία, υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των εταίρων, οργή, αισθήματα ενοχής και άλλα.Εάν ένα άτομο παίρνει στύση ενώ κοιμάται ή το πρωί, το πρόβλημα δεν είναι φυσικό αλλά ψυχογενές. Λάβετε υπόψη ότι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής μπορεί επίσης να επιδεινώσει την παροχή αίματος και να συμβάλει στην ανάπτυξη στυτικής δυσλειτουργίας. Η κατάχρηση οινοπνεύματος, τσιγάρων και άλλων βλαβερών φαρμάκων μπορεί να καταστρέψει τα αιμοφόρα αγγεία και έτσι να μειώσει τη ροή του αίματος στο πέος, επιδεινώνοντας την στύση. Μεταξύ των κύριων ενόχων του ED μεταξύ των χρόνιων ασθενειών είναι ο διαβήτης. Σχεδόν κάθε δεύτερο άτομο πάσχει από διαβήτη και δυσλειτουργία. Η ανεπάρκεια τεστοστερόνης είναι επίσης μια σημαντική αιτία ανικανότητας.

Συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας

Το κύριο σύμπτωμα της στυτικής δυσλειτουργίας είναι η αδυναμία εκτέλεσης μιας κανονικής σεξουαλικής πράξης που θα διαρκέσει από 7 έως 11 λεπτά. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να είναι η αδυναμία επίτευξης μιας στύσης, ή το πέος να είναι πολύ μαλακό και η πράξη μπορεί να μην έχει διάρκεια .

Θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

Οι άνδρες που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία μπορούν να βελτιώσουν μόνο την κατάστασή τους, λαμβάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής τους. Η απώλεια βάρους, η μείωση του αλκοόλ, η διακοπή του καπνίσματος, ο αθλητισμός, η υγιεινή διατροφή αποτελούν σημαντικό μέρος αυτών των αλλαγών. Η ανικανότητα μπορεί να θεραπευθεί με μια σειρά φαρμάκων όπως δισκία στύσης, τζέλ, κάψουλες , σπρέι – ψυχοθεραπεία, υγιεινό τρόπο ζωής, από του στόματος χορήγηση των αναστολέων PDE5, ενδοουρηθρική φάρμακα, ενδο-σπηλαιώδεις ενέσεις, συσκευές κενού, χειρουργική επέμβαση, καθώς και την αποφυγή φαρμάκων που μπορεί να παρεμβαίνουν στη στυτική λειτουργία.