Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

Lovetra - Vardenafil - Levitra 4 χάπια - Λεβιρτα

Έκπτωση 57%
19.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 46.00   Κερδίζετε: €26.01 (57%)
lovetra4
+
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 3+
Τιμή 15.66

Περιγραφή

Το Lovetra (Generic Levitra 20 mg) είναι δισκία των οποίων το κύριο συστατικό είναι το Vardenafil 20 mg. Αυτή είναι η δραστική ουσία του Levitra. Τα δισκία Λοβέτρα θα σας βοηθήσει να έχετε μια άμεση και δυνατή και υγιή στύση που μπορεί να διαρκέσει 3-5 ώρες. Τα δισκία μπορούν να ξεκινήσουν ακόμα και μετά από 15-20 λεπτά.

Το Vardenafil είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή την αδυναμία να επιτύχει ή να διατηρήσει μια στύση.Το Vardenafil είναι ένα ασφαλές και προσιτό προϊόν, όχι μια ορμόνη.

Χρησιμοποιώντας τα δισκία Lovetra θα θα σας βοηθήσουν στα εξής :

  • Να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας απόδοση στη στύση
  • Θα αυξήσετε τη σεξουαλική σας δύναμη
  • Θα έχετε μια σημαντική αύξηση της αντοχής
  • Θα απολαμβάνετε μια πιο υγιές και ισχυρότερη στύση

Δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιούνται προϊόντα που περιέχουν νιτρικό άλας όπως τα poppers ή τα προϊόντα με βάση τα νιτρικά άλατα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης επειδή η Lovetra μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματά τους,αντιστοίχως, οδηγούν σε μεγαλύτερη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ξεχάστε τα προβλήματα στύσης και εμπιστευθείτε τα καλύτερα χάπια για ισχυρή στύση Lovetra.

Οδηγίες χρήσης:

1 δισκίο 30-50 λεπτά πριν από την επαφή

Μέγιστη δόση: 1 δισκίο ανά συσκευασία 24 ωρών

Συσκευασία: 4 δισκία

Ενεργό συστατικό Vardenafil 20 mg


Παραγωγός: Zano Pharma


Καρτέλες