Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

Modafinil 200mg - Generic Provigil 40 χάπια

89.99
 
modafinil-10
+

Περιγραφή

Κάντε αγορά Modafinil σε ποσοτική σύνθεση 200mg, η Μοδαφινίλη αποδεδειγμένα βελτιώνει τις νοητικές λειτουργίες, όπως την εστίαση της προσοχής, τη συγκέντρωση, την απομνημόνευση ή την αύξηση των κινήτρων. Η Modafinil ανήκει στα λεγόμενα «φάρμακα βελτίωσης των επιδόσεων» που συμβάλλουν στην ανάπτυξη κινητικών ή συναισθηματικών δεξιοτήτων, όπως η διαχείριση του άγχους κατά την εκτέλεση των εργασιακών καθηκόντων.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια σειρά από εκθέσεις και άρθρα με μαρτυρίες τόσο από τους σπουδαστές όσο και από τους επαγγελματίες, οι οποίοι ανακάλυψαν την ενδιαφέρουσα χρήση ενός τέτοιου φαρμάκου εκτός χρήσης. Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι το Modafinil βοηθά με αυξημένη συγκέντρωση, αυξημένη παραγωγικότητα και αυξημένα κίνητρα, μειώνοντας παράλληλα την ανάγκη για χρόνο ανάπαυσης.

Ας το παραδεχτούμε; οι χρόνοι είναι δύσκολες: η ασφάλεια της απασχόλησης είναι ως επί το πλείστον ένα πράγμα του παρελθόντος και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα για να ανταγωνιστούν για καλύτερη καριέρα, καλύτερη υγεία και ακόμα καλύτερες σχέσεις.

Κάθε δισκίο περιέχει 200 mg Μοδαφινίλη.

Παίρνετε ένα δισκίο.

Εναρξη δράσης: 40 λεπτά.

Διάρκεια δράσης: 12 ώρες.

Η μέγιστη συχνότητα λήψης του φαρμάκου είναι μία φορά την ημέρα.