Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

Penis Marathon N 12g

Έκπτωση 32%
15.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 22.00   Κερδίζετε: €7.00 (32%)
penis-marathon
+

Περιγραφή

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι, σύμφωνα με πρόσφατες επιδημιολογικές μελέτες, η συχνότερη σεξουαλική διαταραχή στον άνδρα με ποσοστά που κυμαίνονται από 20-30%. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα πολύ συνηθισμένο παράπονο σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις και προσεγγίσεις, αλλά περίπου 1 στους 3 άνδρες αντιμετωπίζει κάποια στιγμή της ζωής του αυτό το πρόβλημα.
Σημαντικό ρόλο στην πρόωρη εκσπερμάτιση μπορούν να παίξουν τόσο βιολογικοί, όσο και ψυχολογικοί παράγοντες. Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνδρες διστάζουν να μιλήσουν γι’αυτή, η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι μια συνηθισμένη και θεραπεύσιμη κατάσταση.

Οι βασικές ψυχολογικές αιτίες είναι οι εξής:
* Στρες
* Άγχος για την απόδοση κατά τη σεξουαλική επαφή
* Χαμηλή αυτοπεποίθηση / αυτοεκτίμηση
* Δυσκολίες στις σχέσεις / αρνητικές εμπειρίες

Φοβισμένος είναι ότι πολλοί άντρες, από άγνοια ή ντροπή, δεν κάνουν τίποτα για αυτή τη διαταραχή. Αυτοί οι ασθενείς μπορούν να βοηθηθούν χωρίς ιατρική επίσκεψη και συνταγή:

Penis Marathon N Spray:

* Είναι ένα ειδικό σπρέι για την πρόωρη εκσπερμάτιση.
* Το ενεργό συστατικό του Penis Marathon N Spray είναι η λιδοκαΐνη, ένα γνωστό τοπικό αναισθητικό. αθυστερεί την εκσπερμάτωση μειώνοντας την ευαισθησία του πέους, παρατείνοντας σημαντικά την σεξουαλική πράξη, παρέχοντας μεγαλύτερη ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους.
* Χρησιμοποιείται 3 εως 10 λεπτά, δηλαδή αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή.
* Penis Marathon N Spray σπάνια προκαλεί παρενέργειες.
* Το φάρμακο διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή

Xρησιμοποιείται παραδοσιακά για να υποστηρίξει τη λειτουργία του αρσενικού σεξουαλικού οργάνου στην πρόωρη εκσπερμάτωση.

Πρέπει πάντοτε να παίρνετε αυτό το φάρμακο ακριβώς όπως περιγράφεται στο παρόν φύλλο οδηγιών χρήσης ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, του φαρμακοποιού ή του παρόχου υγειονομικής περίθαλψής σας