Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

Συσκευή για μεγέθυνση του πέους Penix Extender Platinum Edition Kit

Έκπτωση 50%
109.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 220.00   Κερδίζετε: €111.00 (50%)
penix-platinum
+

Περιγραφή

Penix Platinum Extender είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και δοκιμασμένους τρόπους για αύξηση του μέγεθος του πέους. Απόλυτα ασφαλής, κλινικά δοκιμασμένη, με διαρκή αποτελέσματα, αυτή η συσκευή μπορεί να σας κάνει ξανά να πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις. Με το Penix Platinum Extender θα αποκαταστήσετε την αυτοεκτίμηση σας στο κρεβάτι και θα απολαύσετε τη σεξουαλική επαφή ξανά.

Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στην αρχή του τεντώματος. Με Penix Extender επιτυγχάνετε διαρκή αποτελέσματα – αύξηση του πέους σε μήκος 3 έως 5 εκ και σε διάμετρο έως 1 εκ. Τοποθέτηση και αφαίρεση πολύ εύκολα!. Είναι βολική, διακριτική και μη ορατή κάτω από τα ρούχα κατά τη μετακίνηση ή καθιστή θέση. Εγκρίθηκε από τις ευρωπαϊκές αρχές για την υγεία και έχει δοκιμαστεί κλινικά. Συνιστάται από όλους τους κορυφαίους σεξολόγους στον κόσμο. Επιπλέον Penix Platinum ενισχύεται με ένα ειδικό λάστιχο για στήριξη στο πέος.

Μόνο τώρα με παραγγελία Penix Extender Platinum μπορείτε να λάβετε σε δυο κρέμες Mr.XXL!

Παράδοση σε διακριτική συσκευασία