Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

Σετ για εκείνη και για εκείνον

Έκπτωση 33%
17.45
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 26.00   Κερδίζετε: €8.55 (33%)
0376/0383
+

Περιγραφή

Τι ειναι το Mr. Erection Gel?

Το Mr. Erection Gel είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό τζελ που αντιμετωπίζει με επιτυχία την έλλειψη στύσης και γρήγορα ανακτά τον αυτοσεβασμό στο κρεβάτι.Το γεγονός είναι ότι σήμερα πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης. Μερικές φορές πρόκειται για προσωρινή κατάσταση, αλλά δυστυχώς πολύ συχνά γίνεται σοβαρό πρόβλημα.Τελικά, αυτή η κατάσταση οδηγεί σε χαμηλότερη αυτοεκτίμηση και προβλήματα σύνδεσης.Τώρα δεν είναι πλέον απαραίτητο να να φτάνετε ως εκεί έχετε μια λύση και είναι μόνο μια χούφτα σας. Το τζέλ για στύση Mr. Erection έχει διμιουργιθεί ακριβώς για αυτό - να αντιμετωπίσει αμέσως με το δυσάρεστο κτύπημα στο κρεβάτι, να ξανακερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας, να αισθανθείτε να αισθανθείτε και πάλι ο άρχοντας στην σεξουαλική επαφή.

Πώς λειτουργεί Mr. Erection Gel?

Τα συστατικά του τζέλ για την στύση Mr. Erection Gel έχουν ισχυρό συνεργιστικό αποτέλεσμα, η ενεργός του φόρμα είναι τόσο ανεπτυγμένη ώστε να δρα άψογα,

ακόμα και όταν είστε πλέον απελπισμένοι.Τα ειδικά συστατικά του διεισδύουν αμέσως, αμέσως μετά που θα βάλετε το τζελ στα βαθύτερα στρώματα των ιστών του πέους και των όρχεων. Χάρη σε αυτή τη στύση έρχεται γρήγορα, μέσα σε ένα έως δύο λεπτά μετά τη διάδοση.Αυτό οφείλεται στην απορρόφηση του τζέλ από το σώμα με μια διαδερμική μέθοδο, δηλαδη, άμεση απορρόφηση από το σεξουαλικό όργανο.Έτσι, χωρίς να παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο ή υποβάλλοντας σε άλλες επεμβατικές διαδικασίες,Εσείς θα μπορέσετε να ανακτήσετε μόνιμα την στύση σας.Επιπλέον το Mr. Erection Gel είναι υποαλλεργικό, δεν ερεθίζει το δέρμα σας έτσι και το δέρμα του συντρόφο σας , απορροφά πολύ γρήγορα, δεν έχει χρώμα ή μυρωδιά.

Πότε πρέπει να βάζετε το Mr. Erection Gel?

  • σε στυτική δυσλειτουργία - αδύναμη στύση
  • για συγκρατεί και να επεκτείνει τη στύση
  • για συγκρατηση της εκσπερμάτιση
  • για αυξήσει τη λίμπιντο, την επιθυμία για σεξουαλική επαφή
  • για τη βελτίωση της σεξουαλικής δύναμης

Πώς να υποβάλετε το Mr. Erection Gel?

To Mr. Erecrion Gel εφαρμόζεται με ελαφρές κινήσεις μασάζ στο κεφάλι του πέους και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε όλο το πέος.Χρειάζεται μια μικρή ποσότητα πηκτής για να είναι ενεργά τα δραστικά συστατικά. Εφαρμόζεται αμέσως πριν από την επαφή. Υποαλλεργικό, χωρίς χρώμα και οσμή, απορροφά γρήγορα.

Τι είναι τo Orgasm Lady?

Ποια γυναίκα δεν θέλει να νιώσει οργασμό;Και πόσο συχνά δεν φτάνετε στην επιθυμητή ευχαρίστηση; Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα δύο τρίτα των γυναικών δεν λαμβάνουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας.Πιστεύουμε ότι κάθε κυρία αξίζει και πρέπει να φτάσει στην τελική απόλαυση κάθε σεξουαλικής επαφής !Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρήκαμε μια λύση - ένα συναρπαστικό λιπαντικό για γυναίκες Orgasm Lady.

Πώς λειτουργεί τo Orgasm Lady?

Χάρη σε αυτό το προϊόν μπορείτε να αυξήσετε τον ενθουσιασμό σας,να κανετε το σώμα σας να νιώθει πραγματικά κάθε επαφή και να απολαύσει τις γλυκές και συναρπαστικές αισθήσεις της σεξουαλικής πράξης.Orgasm Lady είναι μια επαναστατική πηκτής διέγερσης κλειτορίδας που έχει σχεδιαστεί για ισχυρότερους και πιο έντονους οργασμούς.Μόνο μερικές σταγόνες απο το τζέλ τρίβονται με ελαφρές κινήσεις μασάζ στην κλειτορίδα είναι αρκετές,να προκαλέσει κύματα θέρμανσης, ψύξης, μυρμήγκιασμα, και αυξάνοντας επανειλημμένα την ευαισθησία των πιο οικείων περιοχών.

Πότε χρησιμοποιείται τo Orgasm Lady?

  • Σε ελλείψει ενθουσιασμού
  • Για να αυξήσετε την απόλαυση του σεξ
  • Ενυδατική και βοηθώντας την ομαλή ροή της σεξουαλικής πράξης
  • Για να φτάσετε σε απίστευτους οργασμούς

Οδηγίες: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού με ελαφρές κινήσεις μασάζ

Συσκευασμένα: 2 x 50ml


Παραδόσεις σε διακριτική συσκευασία