Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

Stud 100 επιβραδυντικό σπρέυ + 2 Oral Jelly Superagra

Έκπτωση 56%
22.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 52.00   Κερδίζετε: €29.01 (56%)
stud100-2superagra
+

Περιγραφή


Stud 100 επιβραδυντικό σπρέυ – Το πασίγνωστο επιβραδυντικό σπρέυ Stud 100 τώρα διαθέσιμο και στην Κύπρο
Οδηγίες Χρήσης
Ψεκάστε στο κεφάλι του πέους, μεταξύ 5 και 15 λεπτών πριν από την επαφή. Χρησιμοποιήστε τον ελάχιστο αποτελεσματικό αριθμό ψεκασμών, ο οποίος ποικίλει από 3 έως 7 ανάλογα με το άτομο. Κάθε φιαλίδιο περιέχει περισσότερες από 120 δόσεις.
Ενδειξεις:To σπρέι καθυστέρησης για άνδρες, περιέχει λιδοκαΐνη 9.6%, το οποίο παρατείνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση για άνδρες και γυναίκες.
Η πρόωρη εκσπερμάτωση επηρεάζει τους περισσότερους άνδρες σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Το STUD 100 ενεργεί γρήγορα, ασφαλή και αποτελεσματικά. Το πιο σημαντικό, αυστηρά ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές και έρευνες αποδεικνύουν ότι το Stud 100™ λειτουργεί.Το ενεργό συστατικό του STUD 100 είναι η λιδοκαΐνη, ένα γνωστό αναισθητικό. Καθυστερεί την εκσπερμάτωση μειώνοντας την ευαισθησία του πέους, παρατείνοντας σημαντικά την σεξουαλική πράξη, παρέχοντας μεγαλύτερη ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους. Το Stud 100™ είναι συμβατό με latex και non-latex προφυλακτικά. Έχει δοκιμαστεί με τις μεγαλύτερες μάρκες προφυλακτικών του εμπορίου και καλύπτει πλήρως το πρωτόκολλο δοκιμών BSI.
Προφυλάξεις: Μόνο για εξωτερική χρήση.
Μην χρησιμοποιείτε περισσότερους από 24 ψεκασμούς μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Μην χρησιμοποιείτε στο Stud 100™ σε πληγές ή ερεθισμένο δέρμα, ή αν η σύντροφός σας είναι έγκυος. Αν έχετε ή είχατε ηπατικό ή νεφρικό πρόβλημα συμβουλευτείτε την γιατρό σας πριν από τη χρήση.

SuperAgra Οral Jell /τζέλ/ που περιέχουν Sildenafil 100mg και Dapoxetine 60mg είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την ποιότητα και την ισχυρή ανέγερση.Η ναποξετίνη (Priligy Generator) είναι ο παράγοντας με ίσως την πιο αποτελεσματική επίδραση στην πρόωρη εκσπερμάτωση.Το Sildenafil (Viagra Generator) με τη σειρά του βελτιώνει τη λειτουργία της στύσης. Το SuperAgra στοματικό ζελέ είναι ένας γρήγορος συνδυασμός δύο συστατικών για άμεση και ισχυρή στύση (3-5 ώρες).Το SuperAgra ενισχύει τη σεξουαλική δύναμη, βοηθά στον έλεγχο της εκσπερμάτωσης και εξασφαλίζει υγιείς και διαρκείς στύσεις όλη τη νύχτα.

Καρτέλες