Οι χαμηλότερες τιμές του Βιγάρα ταμπλέτες και Kamagra oral jelly ζελέ στην Ελλάδα. χαπια για στυτικη δυσλειτουργι λεβιτρα και σιαλις priligy

SUPERAGRA Oral Jelly-Sildenafil 100 mg και 60 mg Dapoxetine- 10 τεμάχια

Έκπτωση 49%
35.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 70.00   Κερδίζετε: €34.01 (49%)
superagra10
+
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 2+ 4+
Τιμή 40.00 28.75

Περιγραφή

SuperAgra Οral Jell /τζέλ/ που περιέχουν Sildenafil 100mg και Dapoxetine 60mg είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την ποιότητα και την ισχυρή ανέγερση.Η ναποξετίνη (Priligy Generator) είναι ο παράγοντας με ίσως την πιο αποτελεσματική επίδραση στην πρόωρη εκσπερμάτωση.Το Sildenafil (Viagra Generator) με τη σειρά του βελτιώνει τη λειτουργία της στύσης. Το SuperAgra στοματικό ζελέ είναι ένας γρήγορος συνδυασμός δύο συστατικών για άμεση και ισχυρή στύση (3-5 ώρες).Το SuperAgra ενισχύει τη σεξουαλική δύναμη, βοηθά στον έλεγχο της εκσπερμάτωσης και εξασφαλίζει υγιείς και διαρκείς στύσεις όλη τη νύχτα.

Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε ότι η σεξουαλική διέγερση είναι υποχρεωτική για το SuperAgra να έχει αποτέλεσμα.Όταν χρησιμοποιείτε το SuperAgra, τα αιμοφόρα αγγεία του πέους αναπτύσσονται, πράγμα που αυξάνει τη ροή του αίματος, οδηγώντας σε καλύτερη και πιο έντονη στύση.Με αυτό το συνδυασμό, μπορείτε να κάνετε σεξ για ώρες (πραγματικά ώρες) χωρίς να τελειώσετε και επαναλάβετε επανειλημμένα τη σεξουαλική πράξη!

Δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιούνται προϊόντα που περιέχουν νιτρικό άλας όπως τα poppers ή τα προϊόντα με βάση το νιτρικό άλας για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, επειδή το SuperAgra Jelly μπορεί να ενισχύσει την επίδρασή τους, αντίστοιχα, να οδηγήσει σε ισχυρότερη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Εάν πάρετε τέτοια προϊόντα - μην χρησιμοποιείτε το SuperAgra μαζί τους. Όταν χρησιμοποιείτε αλκοόλ και λιπαρά τρόφιμα, η δράση του SuperAgra μπορεί να καθυστερήσει.Η χρήση χυμών εσπεριδοειδών καταστέλλει σημαντικά την επίδραση του SuperAgra.

Το προϊόν δοκιμάζεται κλινικά και πωλείται χωρίς ιατρική συνταγή.

Χρήση: Από του στόματος, 1 σακουλάκι με λίγο υγρό 30 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή.


Παραγωγός: Zano Pharma

Καρτέλες